Nye hold begynder d. 21. og 22. august

TILMELDING HOS ANNE-MARIE HARTOFT  anmh@km.dk eller tlf. 23241320

Hold 1 er for børn mellem ca. 2-6 måneder. Hver onsdag kl. 10.30 fra d. 21. august - 10 gange

Hold 2 er for børn mellem ca. 7-12 måneder. Hver torsdag kl. 10.30 fra d. 22. august  10 gange

Slotskirken tilbyder mødre, fædre og bedsteforældre et musikalsk frirum med de helt små, hvor vi synger og bevæger os med barnet - alt sammen for at stimulere, styrke og udvikle barnets sanser, og de voksne får inspiration til nærvær med barnet.

Mange af vores salmer besidder en poesi og en enkelthed i udtrykket, der gør dem oplagte at synge for børn. Når de senere i livet genhører dem, vil ordene føje sig til.

Børnesange og remser er også en del af programmet.

DET FOREGÅR I SLOTSKIRKENS HUS

Frederiksværksgade 2B

Babysalmesang foregår i en afslappet atmosfære, og der kræves ingen særlige forudsætninger. Det vigtige er at vi synger, ikke hvor smukt det lyder.