Fastelavn

Vi kan desværre ikke nævne alle, men Slotskirken får hvert år fornemt besøg af al verdens prinsesser, dronninger, oliesheiker, pirater, superhelte, kendte fodboldspillere, vilde kaniner m.fl., som efter en kort børnegudstjeneste i kirken indtager sognegården, hvor der er fastelavnsfest.

Til børnegudstjenesten synger børne- og ungdomskoret, som opfordrer de mange børn til at være med i et stort fastelavnsoptog. I sognegården har FDF'erne styr på selve tøndeslagningen, og tønderne har de mindste FDF´ere malet i flotte farver og motiver. Der er i alt tre tønder for henholdsvis: 0-9 år, 10-17 år og 18-99 år.

Her ses nogle af de mange fornemme gæster. Bemærk de flotte tønder til aldergruppen: 0-9 år og 10-17.

Efter tøndeslagning er der slik, kakao og fastelavnsboller i den store sal. Vi formår at være over 100 i alle aldre - og fra alle verdenhjørner til en dejlig fastelavn

Et kig ind i salen til kakao og fastelavnsboller.