Sogneudflugter

SOGNEUDFLUGTEN 2019 er under udarbejdelse, men datoen er fastlagt til fredag d. 16. august.

Prisen er 300 kr. og bussen afgår kl. 9 om morgenen.

Tilmelding foregår til Det fælles kirkekontor på tlf. 70230392

UDFLUGT 2018 til HELSINGØR

Vi besøgte Karmeliterklosteret og domkirken, begge steder med rundvisning. Vi spiste frokost på Kronborg Havbad og kørte derefter til Hellebæk kirke, hvor Henrik Winther Nielsen stod for en kort andagt. Derefter gik turen til Tegners museum og skulpturpark og til sidst fik vi kaffe og kage på Esrum kloster.

2017 udflugt

I 2017 gik turen til Sorø Klosterkirke, Sjællands eneste rundkirke Bjernede Kirke samt den romanske Fjenneslev Kirke med de to tårne.

Vi lagde ud med at se Sorø klosterkirke, hvorefter vi fik en rundvisning på akademiet. Herefter fyldte vi maverne med dejlig frokost på Postgården i Sorø. Turen fortsatte til Bjernede Kirke, hvor vores provst Jørgen Christensen holdt en kort andagt. 3. besøg gjaldt Fjenneslev Kirke, og efter et herligt kaffestop på Malerklemmen ved Borup vendte vi alle 90 hjem igen.

2016 udflugt

I 2016 gik turen til Stevns med rundvisning på Gjorslev Gods, lækker frokost på Bøgeskov Traktørsted. Besøg og kort andagt i Sankt Katharina Kirke i Store Heddinge, Højerup gamle kirke og Stevns Klint.

2015 udflugt

I 2015 bød Frederiksborg Slotssogn i strålende sol på sogneudflugt til Andelsbyen Nyvang ved Holbæk, besøg i Tveje Merløse og Tuse kirke og frokost på Maglesø Traktørsted og eftermiddagskaffe på Gerlev Kro.