Studiekreds

Studiegruppe om retfærdighed

Slotskirkens studiegruppers 4. sæson handler om retfærdighed under overskriften:  Diakoni er også kampen for retfærdighed.

Vi mødes onsdage kl. 19 - 21 i Slotskirkens Hus.

6. marts, 20. marts, 3. april, 24. april og 8. maj.

Den 6. marts er en introduktion, hvor vi efter præsentation og korte oplæg vil samtale i mindre grupper om kirkens stemme i dag, når retfærdighed og medmenneskelighed trykkes under fode. Samtalerne vil også tage udgangspunkt i folkekirkens hyrdebreve fra 1943 og 1945 og citater fra teologerne K.E. Løgstrup og Dietrich Bonhoeffer.

Den 20. marts og 3. april vil vi arbejde med udvalgte tekster (max 25 sider) fra K.E. Løgstrups forfatterskab.

Den 24. april og 8. maj vil vi arbejde med udvalgte tekster (max 25 sider) fra Dietrich Bonhoeffers bøger “Efterfølgelse” og “Fællesskab.”

Steen Clausen, Susanne Gram Larsen og Niels Horsbøl Eriksen leder studiekredsen.

Tilmelding til Niels: nielshorsboleriksen@gmail.com