Til januar 2020 begynder Frederiksborg Drenge- og mandskor

Er du dreng eller mand og glad for at synge?

Vil du gerne være med i et helt særligt fællesskab, hvor der er masser af sangglæde og gode oplevelser?

Spirekoret (1.-2. klasse)

For drenge med sangglæde. øver os i at synge i kor, træner vores stemmer og har det sjovt sammen.
Kræver ingen optagelsesprøve.

Spirekoret øver mandag fra kl. 15-15.50

Drengekoret (fra 3. klasse)

For drenge, som har lyst til at udforske deres potentiale med stemmen som instrument og være med i et stærkt fællesskab, udvikler os hver især og sammen. Der vil være en sangprøve for at blive optaget.

Drengekoret øver mandag fra kl. 16-17.30 og har korprøve med mandskoret udvalgte onsdage.

Mandskoret (fra 8. klasse)

For unge og voksne mænd fra ca. 8. klasse. Koret fungerer både som mandskor for drengekoret og som selvstændigt kor. Repertoiret tager udgangspunkt i den klassiske kortradition og danske sangskat både sammen med drengekoret og som selvstændigt kor. Udover den faste ugentlige prøve vil der være fælles kor-lørdage, kor-ture og -rejser, gudstjenester og koncerter. Man optages på baggrund af en sangprøve. Der vil være en sangprøve for at blive optaget.

Mandskoret øver onsdag kl. 17-19 både sammen med drengekoret og som selvstændigt kor.

Der vil være fælles korlørdage, gudstjenester og koncerter, ture og rejser for drenge- og mandskoret.

Sådan foregår sangprøven

Til sangprøven for drengekoret skal man synge to vers af enten “I østen stiger solen op” eller “Et barn er født i Betlehem”. Vi laver nogle sangøvelser og rytmeøvelser og taler lidt sammen. Det er stille og roligt og tager ca. 15 min.

I sangprøven til mandskoret skal man synge to vers af en selvvalgt dansk sang eller salme. Derudover laver vi nogle sangøvelser og snakker lidt.

Tilmeld og mere info

Vi starter korprøver op i uge 3, januar 2020 i Slotskirkens Hus, Frederiksværksgade 2B. Der er løbende sangprøver til drenge- og mandskoret. Kontakt korleder Karen-Maria Baun Hørlück på kmbh@km.dk eller på 6167 4866 for nærmere info.

Pris: Koret er et gratis tilbud. Der kan være mindre udgifter til fx korskjorte.

SE KORETS HJEMMESIDE: frederiksborgdrengekor.dk

Korleder Karen-Maria Baun Hørlück har i over 10 år har arbejdet med Københavns Drengekor på Sankt Annæ Gymnasium og i fire år med Helsingør Domkirkes Drenge- og Mandskor. Karen-Maria Baun Hørlück er uddannet almen musikpædagog og klassisk sanger og sangpædagog fra musikkonservatoriet i Århus og København.