Du er her:

Frivillige

Frivillige i Frederiksborg Slotssogn

Vi har en stor og farverig gruppe af frivillige, der hver på deres måde yder en uundværlig indsats for arbejdet Frederiksborg Slotskirke.

Uden frivillig arbejdskraft kunne en hel række af de initiativer, vi er i gang med, slet ikke lade sig gøre. Kirken er menighedens kirke, det er vigtigt at understrege, og derfor er enhver håndsrækning - stor eller lille - og enhver idé eller ekstra indsats velkommen.

Vi har altid brug for flere!

Har du en time i ny og næ eller ønsker du en mere fast tilknytning ved forskellige arrangementer i kirken, er der mulighed for det. Du skal være så velkommen!

Frederiksborg Slotssogn har i øjeblikket 3 grupper frivillige:

Børnepasningsgruppen, der under prædikenen ved højmessen har børnekirke med mindre børn og ofte nogle af forældrene.

Kirkekaffegruppen, der sørger for kaffe til at nyde efter højmessen.

Sognegruppen, der smører mad eller sørger for kage til sogneeftermiddage og sogneaftener.

Desuden kommer frivillige og hjælper med ved store arrangementer såsom loppemarked og høstfest.

Hvis det er  noget for dig, kan du kontakte Karen Hansen, som er kontaktperson for de frivillige: Tlf. 48 26 23 01 eller e-mail: karenelse1942@gmail.com