Friluftsgudstjeneste

Dato: 2. pinsedag, 5.juni 2017
Sted: Hesteskodammen i Barokhaven, Frederiksborg Slotshave
Tid: Kl. 11.00

Anden pinsedag, går flere kirker sammen om en festlig pinsegudstjeneste under åben himmel med de kendte pinsesalmer, musik og ord, der passer til unge og ældre - med præster, organister, sangere og kor fra alle kirkerne - og ekstra musik!

Gudstjenesten holdes på plænen ovenfor Hesteskodammen i Barokhaven - lige ved det lille Havehus.

Tag et tæppe under armen til at sidde på, pluk blomster i egen have til at pynte "kirken" med, så sørger vi for kirkekaffe og kage! Og da pinsens og kærlighedens farve er rød, vil det være festligt, hvis det ses på påklædningen: røde sko, tørklæde eller ???

I tilfælde af vedholdende regn holdes gudstjenesten i Slotskirken.

Vi håber, at mange har lyst til at være med til denne fælles gudstjeneste - den sædvanlige gudstjeneste er denne dag aflyst i de medvirkende kirker.

På glædeligt gensyn!