Ledige Stillinger

Der er i øjeblikket en ledig stilling som tenor ved kirkens kantori pr. 1. februar 2019.

God nodelæsning og korsangserfaring forudsættes. Der vil være mulighed for deltagelse i forskellige musikalske sammenhænge både i kirken og på slottet, hvis du har evner og interesse for det. Det aflønnes ekstra.

Månedslønnen er på kr. 3.641,38. Hvis du har mulighed for at indgå i en rådighedsordning er månedslønnen 4.388,82.

Kontakt slotsorganist Bine Bryndorf på tlf. 23 26 94 70 eller mail b.k.bryndorf@mail.tele.dk for yderligere oplysninger snarest muligt. Foresyngning efter aftale.

Frederiksborg Slotskirke ligger centralt i Hillerød. Der er S-tog til København hvert 20. minut om søndagen og gode tog- og busforbindelser til hele Nordsjælland.