Internationale sommerkoncerter 2018

Når barokhavens gartnere sætter figen- og citrustræer ud til de promenerendes sanselige nydelse er sæsonen for klokkespilskoncerter torsdag og søndag begyndt - et forvarsel om Slotskirkens Internationale Sommerkoncerter.

Frederiksborg Slotskirkes Internationale Sommerkoncerter fejrer i 2018 sin 51. sæson som tilbagevendende begivenhed i den musikalske Hillerød-sommer. De velbesøgte koncerter viser igen i 2018 en bred palet af gæsteoptrædende fra mange lande. Koncerterne strækker sig fra  søndag d. 1. juli til søndag d. 26. august, hver søndag kl. 17.00.

Alle sommerkoncerter har fri entré og vil blive nærmere omtalt kort forinden

Program 2018

Juli
  01. juli:      William Porter, professor ved Eastman School of Music, Rochester, USA