Organist ved Slotskirken

Ulla Handler er født og opvokset i Varde. Siden 1992 har hun været organist ved Frederiksborg Slotskirke. Hun er uddannet af Christian Blom Hansen, Sven-Ingvart Mikkelsen og Alice Granum ved Vestjysk Musikkonservatorium, hvor hun tog Kirkemusikalsk Diplomeksamen i 1991. Hun har efteruddannet sig ved mesterkurser i orgelspil og korledelse.  Før ansættelsen ved Slotskirken var hun konstitueret organist ved Sct. Nikolai Kirke i Holbæk. Ulla Handler er tillige uddannet klokkenist fra Løgumkloster Kirkemusikskole i 2008 og har ansvar for Slotskirkens historiske klokkespil fra 1886. Hun er dirigent for Frederiksborg Slotskirkes Sognekor, som med sine næsten 60 medlemmer er et yderst populært kor. Ulla Handler er medforfatter på bogen Frederiksborg Slotskirke, som udkom i 2017. Her har hun skrevet om ”Musikken i Frederiksborg Slotskirke” fra kirkens indvielse og frem til slutningen af 1800-tallet.