Slotsorganist

Bine Bryndorf er ansat som slotsorganist i 2017. Bine kommer fra en stilling som professor i orgel og kirkemusik på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun har været ansat siden 1994. Hun har desuden været deltidsorganist ved Trinitatis Kirke i København siden 2011. Bine er uddannet i Wien, Saarbrücken, Paris og Boston. Hun har arbejdet som lærer ved Musikhochschule i Wien, hvor hun også var organist og korleder ved den anglikanske kirke Christ Church Vienna. Efter at være flyttet til København blev hun i 1996 ansat som organist ved Vartov Kirke, hvor hun nåede at virke i 16 år.

Bine har en stor og aktiv international karriere som organist og har indspillet flere roste CDer. Den seneste med musik af Carl Nielsen blev udgivet i december 2016. Udover at være organist er hun uddannet cembalist og en yderst engageret kammermusiker. Hun har arbejdet sammen med mange forskellige kor og orkestre.