Du er her:

Klimacafé - bæredygtigt liv

FN´s 17 verdensmål

Af: Steen Clausen
Efterårets studiegruppe begynder onsdag d. 4. september kl. 19-21 i Slotskirkens Hus. Tilmelding hos Niels Eriksen, nielshorsboleriksen@gmail.com

Hvad er det nye, du og jeg og vore familier og fællesskaber skal i gang med for at være med til at skabe en bæredygtig verden i vores globale fællesskab?

Vi vil tale og tænke sammen og øve os i at handle sammen. Gøre det som skal gøres.

Vi undersøger sammen hvordan kristendom, andre religioner, filosofi og FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling frem mod 2030 kan inspirere os til de nødvendige ændringer i vore liv, holdninger og praksis. Hvordan skaber vi sammen:

bæredygtige kulturer

bæredygtig etik

bæredygtig økonomi

bæredygtigt forbrug

bæredygtig opdragelse

bæredygtig familie

bæredygtig fred

Politikerne skal nu i gang med deres del af arbejdet.

Vi skal i gang med vores del for at løfte vores globale ansvar.

Vi mødes 7 onsdage i efteråret mellem kl. 19 og 21 i Slotskirkens hus for at tale og tænke sammen og lægge nye planer for træningen, som vi praktiserer mellem vore møder.

4. september - 18. september - 9. oktober - 30. oktober - 20. november - 11. december - 8. januar 2020

Frederiksborg Slotskirkes studiegrupper ledes af Steen Clausen og Niels Eriksen. Som særlig inviteret gæst deltager civilingeniør, energi- og ressourceplanlægger Christine Wennerberg. Hun arbejder med at opbygge fællesskaber fx omkring delebiler, cyklisme, borgerinddragelse og godt naboskab. .

Vi inspireres af korte tekster og citater af K.E. Løgstrup, Ole Jensen, Mickey Gjerris, Jakob Wolf, Johannes Værge, Peter Kemp, Pave Frans, Dalai Lama, Gandhi, Ellen MacArthur.

Følg os på hjemmesiden www.studiegrupper.dk

Tilmelding til Niels Eriksen nielshorsboleriksen@gmail.com

Del dette: