Du er her:

Ny studiegruppe begynder 29. januar

Inkluderende fællesskaber

Slotskirkens studiegruppe sætter i foråret 2020 med fokus på inkluderende fællesskaber.

Sammen vil vi tale om, undersøge og blive klogere på:Hvornår, hvordan og hvorfor vi praktiserer inklusion og eksklusion, selvom vi helst vil inkludere.

Og hvorfor er det særlig vigtigt at være sammen og inkludere lige nu, hvor vi ændrer vores adfærd i fælles omsorg for mennesker på vores smukke og frodige klode - vort fælles hjem, som pave Frans siger.

Vi mødes 5 onsdage i Slotskirkens hus fra kl. 19 - 21. Ugen forinden har vi udsendt læsestof til eftertanke. Efter korte oplæg snakker vi sammen om glæder og sorger i og med vore fællesskaber. Vi vil blive udfordret af tekster fra Axel Honneth, Martin Buber, K.E. Løgstrup, Svend Brinkmann, Gandhi, Mandela og Martin Luther King, Tor Nørretranders og Pave Frans.

Slotskirkens studiegruppe om inkluderende fællesskaber ledes af Steen Clausen, Niels Eriksen og Christine Wennerberg 29. januar - 19. februar - 11. marts - 1. april - 22. april.

Tilmelding til Niels Eriksen på nielshorsboleriksen@gmail.com

www.studiegrupper.dk