Grøn Kirke

Frederiksborg Slotskirke blev i 2011 "Grøn Kirke"

Bag kampagnen Grøn Kirke står klimagruppen under Danske Kirkers Råd. Det er en økumenisk arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra flere forskellige kirkesamfund og kirkelige organisationer i Danmark.

At være grøn kirke betyder, at kirken har forpligtet sig på at tænke i miljøvenlige løsninger og sætte fokus på menneskets forhold til naturen og forvaltning af skaberværket. På Grøn Kirkes egen hjemmeside kan du læse mere om grøn kirkes vision, hvilke krav der stilles, og hvilke danske kirker, der er grønne.

Se Grøn Kirkes hjemmmeside

At Frederiksborg Slotskirke fik prædikatet "grøn kirke" blev fejret ved en højmesse den 20. februar 2011. Her havde vi besøg af Jacqueline Ryles fra Danske Kirkers Råd. Hun skrev en rosende artikel om Slotskirkens indsats.

Læs Jacqueline Ryles`s artikel

Se en folder om Grøn Kirke